Personal tools
You are here: Home » Forum i FAQ » Forum dyskusyjne » Administracja » Uwagi i pytania dotyczące forum » Po co logowanie?

• Po co logowanie?

Replies: 2   Views: 4885
Up one level
You need to be a registered member to post to this forum. Register now.
Prev topic | Next topic

Manager

• Po co logowanie?

Posted by mariusz at 2007-12-13 09:37 PM

Wszystkie treści umieszczone w serwisie są ogólnie dostępne i nie wymagają od użytkownika logowania się do serwisu :)
Logowanie jest natomiast wymagane do uczestnictwa w dyskusji na niniejszym forum.
Chcąc założyć nowy wątek lub włączyć się w dyskusję w wątku już istniejącym konieczne jest przeprowadzenie procesu logowania, który ogranicza się do podania nazwy użytkownika i adresu e-mail, na który zostanie wysłane hasło potrzebne do pierwszego logowania.

Member

• Re: Po co logowanie?

Posted by aria at 2007-12-13 10:26 PM

Podczas pierwszego logowania system poprosił mnie o podanie nowego hasła. Jednak po tej czynności pojawiła się informacja o błędzie i przy następnym logowaniu hasło nie zadziałało. :mad: Musiałam ponownie prosić o przesłanie hasła tymczasowego na maila i dopiero za drugim razem mogłam zmienić hasło. Czy zrobiłam coś nie tak? Czy wszyscy użytkownicy mieli to samo?

Manager

• Re: Po co logowanie?

Posted by mariusz at 2007-12-15 05:36 PM

Niestety błąd ten pojawia się przy każdym nowym logowaniu. Postaramy się jak najszybciej go usunąć. Za niedogodności przepraszamy.